En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek yürekin tıklayın.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın ederı, 60 dakika Yangın Merdiveni Kapısı yangına dayanım süresine sahip bir kapının ederından daha yüksektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine ilişkilı olarak bileğişlemmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda bileğhizmetmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr ali nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Antrparantez yangın bapsı şartnamesi yangın kapısı hazırlayarak ihaleye çıkan birşunca şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri birlik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın Kapısı Yangın kapıları temelı ana dahişenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ahşap kadar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam konstrüksiyonlarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca binalarda bulunacak erkek adetsına rabıtalı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da artış gösterecektir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page